Arbeidsstasjon 2.0?

Vi legger slagplanen for fremtidens arbeidsstasjon i disse dager. Har du lyst å hjelpe oss?

På fredag skal vi ha en intern runde med folk fra alle deler av Trondheim kommune. Vi har nemlig skjønt at ikke alle jobber bak en pult på IT… Så derfor inviterer vi alle kommunalt ansatte til  å tenke høyt sammen med oss og komme med sine innspill og ønsker for hvordan de vil jobbe digitalt fremover. Både hvilke dingser de tror de trenger, hvilke verktøy de må ha, hvordan de skal jobbe og så videre skal opp på bordet.

Vi kommer til å kjøre gjennom følgende presentasjon som en teaser før vi tar debatten.


Men hva tror du?

Har du innspill er vi veldig interessert i det, og gjerne før fredag:) (Og ja, det er egentlig spørsmålsmodulen i Slides vi bruker.. Vi tester om den burde vært en innspillsmodul også)Oppdatering: det ser dessverre ut som om det timer ut etter 1 time. Vi skal se om vi finner en workaround :)

Du kan også kommentere her selvfølgelig.

 

About Terje Vullum

Leder BetaTrondheim, IT-tjenesten
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/a/betatrondheim.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ikke vær en robot *