Del presentasjonene dine!

Vi lager ofte flotte presentasjoner til foredrag og møter. I stedet for å sende disse på e-post eller gjemme de vekk på et eller annet filområde kan vi heller dele de med resten av verden gjennom tjenesten Slideshare.

Slideshare er litt «youtube for presentasjoner». Du deler presentasjoner med andre, søk etter presentasjoner om spesielle temaer, følg enkelte personer/organisasjoner som legger ut presentasjoner osv.

Betatrondheim har opprettet egen konto hos Slideshare og vi vil bruke den til å legge ut stoff som vi ønsker å dele. Vi vil også legge ut presentasjoner fra foredrag m.m. som eksterne holder for oss. Hvis du har en presentasjon du ønsker å dele på vår konto kan du sende den til oss og vi publiserer den for deg!

Når presentasjoner er lastet opp på Slideshare har vi også mulighet til enkelt å vise presentasjonen direkte på nettsiden vår slik at den vises som under. Veiledning om hvordan dette gjøres både på blogg og på intra- og internettsidene kommer!

About Hanne S. Önen

Konsulent ved IT-tjenesten, Trondheim kommune siden juli 2008. Master i Science, Technology and Society og innovasjonsstudier (Esst-programmet) fra Universitet i Oslo. Interesser er sosiale medier, deling og innovasjon generelt og konsekvensene og potensialet for offentlig sektor spesielt. Hanne er en av redaktørene på www.betatrondheim.com. Følg Hanne på Twitter: http://twitter.com/hanneonen Kontaktinformasjon: hanne-schanche.onen@trondheim.kommune.no
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/a/betatrondheim.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ikke vær en robot *